Käytämme evästeitä parantaaksemme palveluamme.
Lue lisää

Tervetuloa Spring House & Innomarin tuottamaan työeläkekuntoutukseen

Innomari Oy Spring House Oy toimii työeläke- ja vahinkovakuuttajille ammatillisen kuntoutuksen palveluntuottajana valtakunnallisesti seuraavilla paikkakunnilla: Rovaniemi, Posio, Kuusamo, Kemi-Tornio, Oulu, Pudäsjärvi, Kokkola, Ylivieska, Kajaani, Seinäjoki, Vaasa, Jyväskylä, Kuopio, Joensuu, Tampere, Pori, Hämeenlinna, Mikkeli, Lahti, Imatra, Kouvola, Turku, Salo, Hyvinkää, Kotka, Vantaa, Espoo ja Helsinki.   

 

Innomari – Spring Housen työkykyvalmentajat ovat työelämän asiantuntijoita ja olemme toimineet jo yli 10 vuotta työkykylähtöisen urasuunnittelun ammattilaisina mahdollistaen vuosittain satojen henkilöasiakkaidemme työssä pysymisen, työhön paluun ja työhön pääsemisen terveydentilan kannalta sopivaan työhön. 

 

Ammatillisen kuntoutuksen tavoitteena on tukea työssä selviytymistä ja työssä jatkamista terveydentilan rajoitteista huolimatta terveydentilan kannalta sopivissa työtehtävissä. Ammatillisella kuntoutuksella voidaan tukea esimerkiksi työhön paluuta pitkän sairausloman jälkeen. Ammatillinen kuntoutus voi tarkoittaa työtehtävien muokkaamista työ- ja toimintakykysi huomioiden, työpaikan vaihtoa tai kokonaan uutta ammattia uudelleenkoulutuksen avulla.

 

Täällä pääset tutustumaan valmentajiimme: https://www.innomari.fi/valmentajamme/Tervetuloa kanssamme rakentamaan juuri sinulle sopivaa työelämäpolkua ja tekemään siitä yhdessä kanssamme totta!

 

 

Työeläkekuntoutuksessa valmentajamme lähtevät kanssasi kohti työelämää

 

Videolla työkykyvalmentajamme Alexandra Malanin ja Laura Stjernberg kertovat valmennusprosessista. He kuuntelevat valmennettaviaan herkällä korvalla ja kulkevat mukana suurella sydämellä. Innomari-Spring House tuottaa ammatillisen kuntoutuksen palveluita.

 

Valitse Spring House & Innomari työeläkekuntouksesi järjestäjäksi


Työeläkekuntoutuksen tavoitteena on tukea työssä selviytymistä ja työssä jatkamista terveydentilan rajoitteista huolimatta terveydentilan kannalta sopivissa työtehtävissä. Työeläkekuntoutuksella voidaan tukea esimerkiksi työhön paluuta pitkän sairausloman jälkeen. Tarkista alta täyttyvätkö edellytykset kuntoutukseen kohdallasi. Jos ne ei täyty, voit hakea Kelan järjestämiin kuntoutuksiin täällä.

 

Työeläkekuntoutuksen oikeuden edellytykset:

 

  • Olet alle alimman vanhuuseläkeikäsi.
  • Olet ollut vakiintuneesti työelämässä.
  • Sinulla on voimassa oleva työ- tai yrittäjäsuhde tai sen päättymisestä ei ole kulunut yli kolmea vuotta.
  • Sinulla on sairaus tai vamma, joka aiheuttaa lähivuosina todennäköisen uhan joutua työkyvyttömyyseläkkeelle.
  • Työkyvyttömyyden uhkaa voidaan siirtää tai estää työeläkekuntoutuksen avulla.
  • Sinulla on viimeisen viiden vuoden ajalta työansioita vähintään 36 820,43 euroa (vuoden 2021 taso).
  • Sinulla ei ole oikeutta kuntoutukseen tapaturma- tai liikennevakuutuksen perusteella.

NÄIN HAET KUNTOUTUKSEEN:

Jos työeläkekuntoutuksen kriteerit täyttyvät kohdallasi, hae kuntoutusta omasta työeläkelaitoksestasi. Työeläkekuntoutusta pitää hakea itse ja hakemuksen liitteeksi tarvitaan lääkärin kirjoittama B-lausunto. Spring House & Innomari tuottaa työeläke- ja vahinkovakuutusyhtiöille työelämän kuntoutuspalveluja. 

Neuvomme sinua myös mielellämme, jos sinulla on kysyttävää jätä yhteystietosi ja olemme sinuun yhteydessä!

 

Valmennusmallimme 6 tärkeintä kulmakiveä:
 

  1. Arvioimme lähtötilanteesi olemassa olevan osaamisen-, kokemusten-, ja koulutuksen perusteella. Pohdimme mitä nämä mahdollistavat työmarkkinoilla?
     
  2. Kartoitamme mikä motivoi sinua ja mistä olet kiinnostunut? Oma motivaatio ja aito kiinnostus vahvistavat ja tukevat onnistumista sekä löytyneen ratkaisun pysyvyyttä.
     
  3. Terveydentilan yksilöllinen huomiointi: Mikä työ soveltuu sinulle juuri nyt?
     
  4. Työmarkkinan kannalta suunnitelman realistisuus:  Millaisella kokemuksella tavoitetyöhön yleensä työllistetään? Tarvitsetko sinä osaamisen päivitystä tavoitteesi saavuttamiseksi?
     
  5. Suosittelijoiden verkostoon tutustuminen, sekä valmentajan että valmennettavan.
     
  6. Työelämäyhteistyö: Tutustutaan yhdessä ammatteihin ja työpaikkoihin.